Wat We Doen

Met een stevige focus op mogelijkheden en potentieel

Als coach voorzien we ondersteuning en begeleiding in jouw zoektocht naar jouw volgende groeistappen.
Wat zijn jouw interesses, wat zijn jouw talenten, waar wil je naartoe, wat geeft je energie, wat wil je bereiken?
Samen gaan we op zoek naar de dingen die je drijven en wat je wil realiseren.

Waarom coaching?

Coaching helpt je even uit de race te stappen, stil te staan bij wie je bent en in vraag te stellen wat je doet,
hoe het anders kan en wat daarvoor moet gebeuren en dat alles in een veilige omgeving, waar je helemaal jezelf kan zijn.

Er zijn heel diverse redenen om even tijd voor jezelf te maken om je leven een nieuwe wending te geven,
in elk van die situaties kan een sterke coach een wereld van verschil voor je betekenen.

Executive coaching

Als leidinggevende of ondernemer word je zo opgeslorpt door je dagelijkse verantwoordelijkheden dat het je vaak aan de ruimte ontbreekt om ver genoeg vooruit te kijken. We ontdekken samen waar je naartoe wil met je leven, je carrière, je team of je bedrijf en werken een concreet stappenplan uit om daar te komen. Met hulp onderweg, elke keer je struikelt.

Coaching is one thing and one thing only: It is creating an environment so the player has an opportunity to be successful. That is your job as a coach. When you teach him to do that, get out of his way.
Chip Kelly

 

Talenten coaching

Soms heb je het gevoel dat er meer in je zit dan eruit komt – wij helpen je ontdekken waar je écht goed in bent en waar je energie van krijgt. Samen stippelen we een pad uit om die passies en talenten in te zetten in je dagelijkse leven, professioneel en privé.

The greater danger for most of us is not that our aim is too high and we miss it, but that it is too low and we reach it.
Michelangelo

Stress & burn-out coaching

Heel gepassioneerde en trouwe mensen geven vaak alles wat ze hebben en komen daardoor soms in een schijnbaar uitzichtloze situatie terecht. Samen gaan we opnieuw op zoek naar perspectief, zoeken uit waar je wél energie van krijgt en brengen die positieve elementen en de fun terug in je leven.

The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why.
Mark Twain

Groepen & team coaching

Een team en een bedrijf is voortdurend in beweging en dat moet ook om ieder z’n talenten optimaal te benutten en ontwikkelen. Maar hoe zorg je ervoor dat al die ontwikkelingen op dezelfde golflengte blijven zitten? En dat het individuele ontwikkelingstraject niet weg gedrumd wordt door het groepsbelang? Hier gaan we in groep aan de slag om talenten en ambities in kaart te brengen en een groeipad uit te tekenen voor ieder afzonderlijk én voor de groep.

Talent wins games but teamwork and intelligence wins championships.
Michael Jordan

Hoewel we natuurlijk altijd “in house” coaching kunnen voorzien,
is het vaak nuttig een rustig en inspirerend plekje
buiten de normale werksfeer op te zoeken.

Wij bieden je daarom een aantal verrassende locaties in Vlaanderen aan:
Windmolen De Hoop in Elen (Limburg): een rustiek décor waar het heden en verleden met elkaar in aanraking komen en je als het ware vanzelf terug in je kracht komt !
Molenmakers atelier in Munte (Oost-Vlaanderen): in het hart van de werkplaats waar oude monumenten terug tot leven gewekt worden, vind je inspiratie voor (ver)nieuw(d)e dromen !
Eggsplore in Diegem (Vlaams-Brabant): in een bruisende omgeving waar ondernemers elke dag ideeën omzetten in realiteit, kunnen ook jouw ideeën wortel schieten !

Als je daarentegen liever helemaal los komt van de wereld en vanuit beweging je hoofd tot rust wil laten komen om zo ruimte te maken voor nieuwe inzichten, trekken we gewoon samen de natuur in.

Contacteer ons

vertel ons jouw verhaal

Wil je meer weten?
Laat gerust weten wat je bezig houdt.