voor een buitengewoon leven

Start vandaag

1 op 1 coaching

Het is hoog tijd om dingen te veranderen
voor eens en altijd.

Wij houden van mensen met pit, met passie en drive. Mensen die durven dromen en vooruit willen. Die verlangen naar een betere wereld en daaraan willen bijdragen, ook al ervaren ze nog veel remmingen en obstakels op hun pad.

Coaching is voor ons de gezamenlijke ontdekkingsreis naar wat je drijft, wat je remt en hoe je daarmee aan de slag kan gaan om vooruit te komen. Coaching vertrekt vanuit oprechte belangstelling en helpt onbewuste verlangens en reacties uitspreken. Moeilijke gedachten onder woorden brengen. Een coach is geen expert, komt niet met antwoorden, wel met de vragen die naar antwoorden kunnen leiden. Een coach zorgt voor veiligheid en vertrouwen in je eigen kunnen.

Zit jij ook met wilde plannen, een knagend verlangen of veel goesting om eens echt aan de slag te gaan met je “bucket list”? Dan zijn wij heel graag de gids op jouw pad.

  • We zijn elkaars beste coaches

    Nu ook die van jou?

Hoe het werkt

Jezelf toestaan om te investeren in 1-op-1 coaching
is één van de mooiste cadeau’s die je jezelf kan geven.

Wij geloven niet in toverstokjes. “Doe dit of dat en alles is van de ene dag op de andere opgelost.
We worden zelf bij momenten kregelig van het woord coaching. Helemaal misbruikt en mismeesterd.

Wij geloven wel in échte, gestage, groeiende verandering. Met vallen en opstaan – dat hoort er nu eenmaal bij. We geloven erin dat je zelf het vertrouwen, het doorzettingsvermogen en de instrumenten in handen hebt om te veranderen wat je wil veranderen.

Geen goeroe, maar een klankbord. Geen aanwijzigingen langs de zijlijn, maar de mouwen opgestroopt.

Met z’n tweetjes kijken we wat jij nodig hebt, waar jij naartoe wil en hoe we daar samen geraken – ongetwijfeld met een paar omwegen, maar telkens één stap dichter bij jouw doel.

En nu echt op pad!

Met z’n tweetjes.

Praktisch

Verandering start met een eerste stap.

Dat kan zo simpel zijn als een eenvoudig telefoontje om na te gaan of wij de juiste mensen zijn om samen het verschil te maken: +32 497 82 40 48.

Het is onze ervaring dat gedreven, optimistische, gepassioneerde, ondernemende mensen ook wel eens nood kunnen hebben aan overleg.

De eerste keer komen we samen om na te gaan of we de juiste mensen voor elkaar zijn. Of we goed op elkaar zijn afgestemd en samen goed begrijpen wat we willen. Deze snuffelronde kost je één uur van je tijd. Letterlijk.

Kostprijs

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we ook onze bizarre prijszetting. Alleen al daarvoor zou je eens moeten afspreken.

Copyright - Karen Boers & Dirk Peusens, Boers & Peusens bv, Hundelgemsesteenweg 1340, 9820 Merelbeke