GTD implementatie workshop

Getting Things Done

Meer resultaat, minder stress

Getting things done: Implementatieworkshop

Duur: 3 uur

Datum: op aanvraag

Maximaal 5 deelnemers

Prijs: 295 Euro exclusief BTW (komt in aanmerking voor KMO-portefeuille)

Getting Things Done – Implementatieworkshop

We streven samen naar een duurzame gedragsverandering. Daarom is het goed om meteen na de opleiding aan de slag te gaan met je actieplan en alvast de eerste stappen te zetten.

Ben je zelf al met de methode aan de slag gegaan en zijn je goede voornemens op het hoekje van je bureau beland? Geen nood – ook dan kunnen we hier samen weer inpikken. Grote veranderingen gaan nu eenmaal niet vanzelf!

Wat komt er aan bod in de implementatieworkshop?

Je hebt je de theorie achter Getting Things Done al eigen gemaakt en gelooft dat dit voor jou iets zou kunnen betekenen. Tijdens de implementatieworkshop ga je daadwerkelijk aan de slag met het inrichten van jouw eigen systeem. We zullen je tijdens de workshop op maat begeleiden en ondersteunen om ervoor te zorgen dat je een goed doordacht systeem creëert dat voor jou werkt. Ook geven we je ‘power tips’ om extra snelheid te krijgen in het werken met jouw systeem.

Gebruik je op dit moment al een programma voor je e-mail en je taken, dan is het aan te raden om daarin te gaan werken. Twijfel je nog, dan helpen wij je voorafgaand aan de workshop om een keuze te maken.

He je al een start gemaakt met de implementatie van GTD maat wil het systeem nog niet voor je werken? Neem dan contact op om te zien wat een passende ondersteuning voor jou is.

Resultaten

Na de Getting Things Done implementatieworkshop ben je van start gegaan om de principes in je dagelijkse praktijk te integreren én hebben we een aantal hulpmiddelen opgezet om je op een dood punt weer vooruit te helpen.

Praktisch

Trainingsdata & locatie

Op aanvraag

Materialen

Breng zelf je “mind dump items” (je notitieboek van de basisopleiding) mee en zorg dat je volledige toegang hebt tot je agenda en e-mail. Weet je al welk systeem je wil gebruiken, zorg dan voor een account in dat systeem en download voor zover nodig alvast de software. En breng natuurlijk je laptop mee!

Trainers

De opleiding wordt gegeven Dirk Peusens & Karen Boers.

Kostprijs

De kostprijs voor de implementatieworkshop bedraagt 295 Euro (excl. BTW) per deelnemer – maximaal 5 deelnemers (de opleiding komt in aanmerking voor KMO-portefeuille).

Een leidraad om mee op verkenning te gaan

In onze opleidingen delen we de tips, hulpmiddelen, methodes, leuke voorbeelden en boeiende verhalen die wij op ons pad al zijn tegengekomen. Maar we luisteren vooral naar jouw verhaal: alles waar je tegenaan loopt, waar je naar verlangt, wat je nodig hebt om vrolijk door het leven te gaan. Wat voor jou al werkt en wat nog niet. Zo leren we trouwens al een heel pak van elkaar!

We willen een gids zijn op je pad – maar alleen jij kan aangeven waar het pad naartoe moet leiden! Dus elk traject is anders, want jij zorgt voor de unieke saus en kleur…

Voor elk wat wils

  • Open training

    In onze Open Trainingen schrijf je individueel in voor je traject naar keuze. Je ontmoet er deelnemers met heel verschillende achtergronden en verhalen. Door goed naar elkaar te luisteren ontdekken we heel wat fijne voorbeelden en ideeën hoe we ook zelf stappen vooruit kunnen zetten. We oefenen samen nieuwe gewoontes in, zodat we goed gewapend terugkeren naar de dagelijkse “rush”.

  • In-company training

    Bij de In-Company Training gaan we aan de slag met medewerkers uit eenzelfde bedrijf en leggen we ons toe op de uitdagingen en de obstakels waarmee je als team geconfronteerd wordt. We ontdekken samen welke stukjes van de puzzel ons vooruit kunnen helpen en oefenen nieuwe gewoontes in, zowel tijdens de opleiding als tussen de sessies. Deze gemeenschappelijke ervaring helpt je ook na de opleiding elkaar verder te ondersteunen in het leerproces.

Copyright - Karen Boers & Dirk Peusens, Boers & Peusens bv, Hundelgemsesteenweg 1340, 9820 Merelbeke