GTD Intensieve basisopleiding

Schrijf je in of stel je vraag:

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Getting Things Done: Intensieve Basisopleiding

Duur: 2 dagen van 9u – 17u

Maximaal 20 deelnemers

Implementatie: tijdens de training implementeer je GTD in je eigen systeem

Prijs: 950 Euro (exclusief BTW) per deelnemer (min. 8 deelnemers) – je krijgt 20% korting als de training in-company doorgaat

Getting Things Done – Intensieve Basisopleiding

Done is better than perfect

Hoe zalig is het als je ’s avonds in de zetel kan vallen met een voldaan gevoel en je alle drukte even kan loslaten? Wij willen je helpen elke dag goedgezind af te ronden, in de wetenschap dat je goed bent in wat je doet én elke dag het maximum uit je dag hebt gehaald.

Inhoud

Met de Getting Things Done training leer je

 • je hoofd leeg te maken, zodat je je kan concentreren op de echt belangrijke dingen;
 • hoe je snel en efficiënt alle informatie die je leven binnenkomt, verwerkt;
 • om in een wirwar aan taken en projecten overzicht te krijgen;
 • hoe je kiest wat je gaat doen zodat je rust ervaart bij die keuzes;
 • een productiviteitssysteem onder de knie te krijgen dat precies past bij jouw wensen en situatie;
 • hoe je het systeem een vast onderdeel laat worden van je dagelijkse leven.

Aanpak

We vertrekken vanuit concrete ervaringen – zowel van ons als van jou – om te ontdekken hoe je meer orde kan scheppen in de chaos. We gaan aan de slag met de vijf stappen van Getting Things Done en bekijken hoe die jou concreet vooruit kunnen helpen.

Welke e-mailsystemen of takenmanagers kun je gebruiken?

Voor GTD maakt het niet uit met welke software er gewerkt wordt, het is te implementeren in elk systeem (ook gewoon met pen en papier trouwens). We verkennen een paar opties en je krijgt een implementatiegids naar keuze. Voor de meeste toepassingen hebben we een gids, zoals Outlook, Evernote, GoogleApps of OneNote. We adviseren je wel om GTD toe te passen in het systeem waar je al mee werkt.

Meer dan een training!

Op het einde van de opleiding stap je buiten met je persoonlijke actieplan. We volgen nog een aantal keer met jou op na de training op welke manier je vooruitgang boekt en welke bijkomende triggers je eventueel nodig hebt om bij je doel te geraken. Je krijgt alvast toegang tot de digitale leeromgeving waar je artikelen, video’s en handleidingen kunt vinden die je helpen met het toepassen van Getting Things Done in jouw systeem.

Nadat je je de GTD gewoontes eigen hebt gemaakt, helpt de David Allen Company je ook nog via “druppelmails” stapsgewijs verder met GTD. De e-mails zijn geschreven door ervaren GTD-trainers en bevatten tips, aandachtspunten en verdiepende stof om je verder op weg te helpen met GTD.

Resultaten

Na de Getting Things Done training zal je geïnspireerd zijn om een aantal vaardigheden verder in te blijven oefenen om sneller en effectiever vooruit te gaan:

 • Informatie helder en overzichtelijk verzamelen;
 • Over alles wat je verzamelt een beslissing nemen en het concreet maken;
 • Je acties organiseren en plannen zodat je er op het juiste moment en in de juiste context mee aan de slag kunt;
 • Regelmatig terug naar het grote plaatje kijken om je prioriteiten helder te houden en keuzes te maken waar nodig;
 • Je actielijsten efficiënt en effectief tot uitvoering brengen.

Praktisch

Trainingsdata & locatie

De training gaat ofwel in-company door, ofwel in onze eigen opleidingslocatie: Windmolen “De Hoop”, Zandstraat 76 in Elen (Dilsen-Stokkem).

Trainers

De opleiding wordt gegeven door Dirk Peusens & Karen Boers.

Materialen

Om te zorgen dat je direct aan de slag kan, krijg je een uitgebreid trainingsboek, schema’s en artikelen over Getting Things Done. Daarnaast ontvang je een implementatiegids voor je systeem en vijf handige kernkaarten. Ook profiteer je van de GTD online leeromgeving met artikelen, praktische tips en allerlei antwoorden op je vragen.

Kostprijs

De kostprijs voor de opleiding waarbij je zelf instaat voor de implementatie bedraagt 950 Euro (excl. BTW) per deelnemer. Voor een in-house opleiding, waarbij je zelf instaat voor de locatie en eventuele catering, kunnen wij een korting van 20% op de deelnameprijs aanbieden.

In Vakantiewoning Windmolen “De Hoop” is overnachting voor of na de training mogelijk op aanvraag.

Schrijf je in of stel je vraag:

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Een leidraad om mee op verkenning te gaan

In onze opleidingen delen we de tips, hulpmiddelen, methodes, leuke voorbeelden en boeiende verhalen die wij op ons pad al zijn tegengekomen. Maar we luisteren vooral naar jouw verhaal: alles waar je tegenaan loopt, waar je naar verlangt, wat je nodig hebt om vrolijk door het leven te gaan. Wat voor jou al werkt en wat nog niet. Zo leren we trouwens al een heel pak van elkaar!

We willen een gids zijn op je pad – maar alleen jij kan aangeven waar het pad naartoe moet leiden! Dus elk traject is anders, want jij zorgt voor de unieke saus en kleur…

Voor elk wat wils

 • Open training

  In onze Open Trainingen schrijf je individueel in voor je traject naar keuze. Je ontmoet er deelnemers met heel verschillende achtergronden en verhalen. Door goed naar elkaar te luisteren ontdekken we heel wat fijne voorbeelden en ideeën hoe we ook zelf stappen vooruit kunnen zetten. We oefenen samen nieuwe gewoontes in, zodat we goed gewapend terugkeren naar de dagelijkse “rush”.

 • In-company training

  Bij de In-Company Training gaan we aan de slag met medewerkers uit eenzelfde bedrijf en leggen we ons toe op de uitdagingen en de obstakels waarmee je als team geconfronteerd wordt. We ontdekken samen welke stukjes van de puzzel ons vooruit kunnen helpen en oefenen nieuwe gewoontes in, zowel tijdens de opleiding als tussen de sessies. Deze gemeenschappelijke ervaring helpt je ook na de opleiding elkaar verder te ondersteunen in het leerproces.

Copyright - Karen Boers & Dirk Peusens, Boers & Peusens bv, Hundelgemsesteenweg 1340, 9820 Merelbeke